Ι.ΚΤΕΟ Εκήβολος Α.Ε.

Περιγραφή:

Σας καλώς ορίζουμε στο Ι.ΚΤΕΟ "Εκήβολος"

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ βρίσκονται σε μια έκταση 4200m2. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο 358m2 σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ώστε να πληρούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που καθιστούν τον έλεγχο του οχήματός σας απόλυτα αξιόπιστο, ασφαλή, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Εκτός από το χώρο ελέγχου και τα γραφεία διοίκησης, υπάρχει και η κλιματιζόμενη αίθουσα αναμονής απ'όπου έχετε οπτική επαφή με το όχημά σας καθόλη την διάρκεια του ελέγχου. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.), και να είναι δυνατή η καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Το δυναμικό του Ι.ΚΤΕΟ πλαισιώνεται απο εξειδικευμένο προσωπικό και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τεχνικών ελέγχων σε επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης (ΕΙΧ) και δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ), καθώς και δίκυκλων μοτοσικλετών. Προσεχώς θα παρέχουμε και τεχνικό βαρέων οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων.

Ξεχάστε την ταλαιπωρία και την αναμονή για τον έλεγχο του οχήματός σας. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάασεις μας, σας παρέχει τον τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας μέσα σε μόλις 20 λεπτά.

Πάνω απο όλα πρέπει να γνωρίζουμε πως ένα ελεγμένο και πιστοποιημένο όχημα δεν είναι μόνο ασφαλές για τον οδηγό του και τους επιβάτες του, αλλά και για τους συνανθρώπους μας όπως και για το περιβάλλον.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: 

Choose you languageΜέσα κοινωνικής δικτύωσης