Θέρμαι Σύλλα SPA Wellness Hotel

Περιγραφή:

Στο πιο προνομιακό σημείο της πόλης με φόντο τα καταγάλανα νερά του Βόρειου Ευβοϊκού και το απέραντο πράσινο, βρίσκεται το μεγαλοπρεπές Ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa –Wellness Hotel.

Με σεβασμό στην ιστορία και το παρελθόν του τόπου αλλά και με όλες τις πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες ενός 5άστερου ξενοδοχείου που αναζητούν οι απαιτητικοί ταξιδιώτες, το ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ SPA & WELLNESS HOTEL συγκαταλέγεται σ' ένα από τα 10 καλύτερα Thermal Spa στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Conde Nast Traveller ως επίσης έχει ψηφιστεί «Καλύτερο Ξενοδοχειακό Spa» στην Ελλάδα στα πλαίσια των « PHILOXENIA TOURIST AWARDS» παράλληλα με άλλες Διεθνείς βραβεύσεις και διακρίσεις.

Φίνα έπιπλα, μοναδικά αντικείμενα και ακριβά υφάσματα συνθέτουν ένα χώρο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα standards πολυτέλειας. Το ξενοδοχείο  διαθέτει 108 ευρύχωρα δωμάτια εκ των οποίων 7 σουίτες και 1 προεδρική με μοναδική διακόσμηση και απίστευτη θέα στην θάλασσα. Τα 2 εστιατόρια προσφέρουν  σύγχρονη γαστρονομία που περικλείει αγνές και φρέσκες πρώτες ύλες και πατροπαράδοτα μυστικά γεύσεων, προερχόμενα από την ιδιόκτητη φάρμα του ξενοδοχείου και από τις ρίζες της Ελληνικής και Μεσογειακής παραδοσιακής κουζίνας.

 Για τους επαγγελματίες, προσφέρονται συνεδριακές εγκαταστάσεις και χώρος δεξιώσεων με χωρητικότητα μέχρι και 550 άτομα, πλήρως εξοπλισμένες.

Μια  υπερσύγχρονη μονάδα, μια διαφορετική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης, όλες τις εποχές του χρόνου, σε ένα πολυβραβευμένο Spa με τις φυσικές ιαματικές πηγές του.

 

Choose you languageΜέσα κοινωνικής δικτύωσης