Ίλιον Spa Hotel

Περιγραφή:

Με εξαιρετική αισθητική του χώρου, εύκολη πρόσβαση και ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους, το Ίλιον, είναι ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία της περιοχής που τα λουτρά του είναι από φυσικές ιαματικές πηγές.

Το Ξενοδοχείο

Το ΙΛΙΟΝ είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο και υπό νέα διεύθυνση ξενοδοχείο – υδροθεραπευτήριο στο κέντρο της Αιδηψού. Με μακρά εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας αλλά και του ιαματικού τουρισμού, το ΙΛΙΟΝ συνδυάζει αρμονικά τις ανέσεις της σύγχρονης εποχής με την παράδοση. Ένας ευχάριστος χώρος διαμονής είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί.

Το ΙΛΙΟΝ σας προσφέρει 18 ευρύχωρα δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το κάθε δωμάτιο έχει το προσωπικό του στυλ με προσεγμένη διακόσμηση, άνεση και λειτουργικότητα. Προσφέρεται μια σειρά από παροχές, μεταξύ άλλων κλιματισμός, σύγχρονες εγκαταστάσεις μπάνιου, ψυγείο, τηλέφωνο, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και ασύρματο internet.

Σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον προσφέρεται πρωινό με εξαιρετικό μπουφέ.

Παροχές Δωματίων

Τα δωμάτια είναι πλήρως ανακαινισμένα και με υπέροχη ατμόσφαιρα που επιτρέπει στον επισκέπτη να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει τη διαμονή του. Το κάθε δωμάτιο έχει: air-condition, μπάνιο - wc, τηλεφωνική συσκευή, ψυγείο

Choose you languageΜέσα κοινωνικής δικτύωσης