Τοποθεσία

Τοποθεσία

  Η πρόσβαση στην Αιδηψό από την Αθήνα (150 χλμ) γίνεται μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας και βγαίνοντας στην έξοδο Αρκίτσα θα πάρετε το ferry boat και σε 45 λεπτά θα φτάσετε στην Αιδηψό. Εναλλακτικά, μέσω της Εθνικής οδού φθάνετε στη Χαλκίδα απ' όπου οδικώς διασχίζετε το νησί της Εύβοιας για να καταλήξετε βόρεια στα Λουτρά της Αιδηψού μετά από ενδιάμεσους σταθμούς (Νέα Αρτάκη, Προκόπι, Λίμνη, Ροβιές, 'Ηλια) συνολικά θα διανύσετε 110 χλμ. Η διαδρομή αυτή, αν και λιγότερο σύντομη, συνδυάζει εκπληκτικές εναλλαγές πευκόφυτων και παραθαλάσσιων τοπίων.

  Από Θεσσαλονίκη, τη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα γίνεται μέσω εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας βγαίνετε στην έξοδο Γλύφα όπου και θα πάρετε το ferry boat και σε 25 λεπτά θα φτάσετε στον Αγιόκαμπο. Από τον Αγιόκαμπο, μέσω του επαρχιακού δρόμου Αγιοκάμπου – Αιδηψού, θα φτάσετε στην Αιδηψό σε 15 λεπτά.


Πώς θα έρθετε


Εφαρμογή Edipsos Ferries

  Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή "Edipsos Ferries" από το PlayStore, ή AppStore αντίστοιχα, στην συσκευή σας για να βρείτε άμεσα και εύκολα το δρομολόγιο που σας ταιριάζει

  •